Juventusov navijač hoda i biciklira 1150 kilometara od Torina do Berlina kako bi uživo gledao finale LP!

Screenshot: Twitter

NICOLO DEMARCHI želi ono što i milijuni Juventusovih navijača; uživo gledati njihov klub tamo gdje ga je malo tko i od njih očekivao - protiv Barcelone u finalu Lige prvaka koje se u subotu igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Naravno, san će se ostvariti tek za njih 20-ak tisuća, a ostali se moraju zadovoljiti praćenjem spektakla na televiziji. Ipak, jedan od njih ne želi se pomiriti s tim i prije tjedan dana putem Twittera poručio je klubu da će krenuti na hodočašće (ali i biciklom, ne samo pješice) dugo 1150 kilometara od Torina do Berlina, ako će tako dobiti ulaznici da bi uživo mogao gledati voljeni klub u najvećoj utakmici.

Predsjednik kluba Andrea Agnelli obećao mu je da će dobiti kartu ako put od Torina do mjesta odigravanja finala prijeđe snagom svoje volje i mišića, pa je Nicolo krenuo ispunjavati svoj dio pogodbe i samo dan nakon apela, u četvrtak 28. svibnja, zaputio se s Juventusovog stadiona prema Olimpijskom u Berlinu.


U Njemačku je ušao u ponedjeljak i dva dana prije cilja ne posustaje i odlučan je da na vrijeme stigne do Berlina, iako ga putem, kao što možete vidjeti na fotografijama u galeriji i onima iz tweetova, šibaju vjetrovi i zalijevaju kiše.

Cijelo svoje epsko putovanje bilježi fotografijama i snimkama koje dijeli na društvenim mrežama, pri čemu ga naravno podržavaju mnogi navijači Juventusa, ali i nepristrani ljubitelji nogometa.

Pročitajte više