Kartonirani Chelsea će u finalu igrati još gori bunker: U Munchenu bez četvorice iz prvog sastava!

CHELSEA je izborio finale Lige prvaka, ali pitanje je u kakvom će sastavu istrčati 19. svibnja u Munchenu, kao i kakvih će nam Di Matteo tek tamo 4-5-1 priuštiti, jer je nakon sinoćnje bitke na Nou Campu i festivala kartona turskog žutokljunca Cuneyta Cakira, za drugo finale LP u klupskoj povijesti ostao bez četiri bitna igrača iz prve momčadi.

Prljavi Terry dobio je crveni karton jer je Sancheza nasadio na koljeno, ali u trenucima kada je Chelsea imao gol i igrača manje, malo tko je računao "tko Chelseaju neće moći igrati u finalu".

Da ne spominjemo situaciju iz pet minuta poslije, kada je bijesni Ramires dobio "parni žuti" zbog napucavanja lopte, dok je prednost Barce iznosila "nenadoknadivih" 2:0.

Početkom drugog dijela Ivanović dobiva žuti karton i ostaje bez nastupa u tada nešto bližem, ali i dalje svjetlosnim godinama dalekom finalu.

Minutu prije kraja i dalje se igrala viktorija na Chelseajev gol, ali su Blues sada bili na milimetar od finala, pa je Raul Meireles suca zagrlio i molio da mu ne da žuti zaslužen nakon "košnje" Mascherana kako bi mogao nastupiti na najvećoj utakmici karijere, ali Cakir je bio neumoljiv i pokazao mu javnu opomenu.



Zanimljivo, Chelsea je od početka Abramovičeve ere gomilao igrača i sve do prije par godina mogao je "sastaviti dvije podjednako kvalitetne momčadi", ali sada im je kadar opasno kratak, prije svega u obrani, pa dodamo li da je David Luiz van pogona zbog ozljede tetive, a njegova zamjena Gary Cahill od sinoć također među ranjenicima, čini se da će Chelsea u finalu LP-a u zapisniku imati i juniore!

Pročitajte više