Katalinić: Nisam primijetio da sam motivirao Hajduk

Foto: Vladimir Dugandžić / Cropix

HAJDUK je jučer izvukao sva tri boda protiv Slaven Belupa pogotkom Antona Maglice u 77. minuti. 'Bijeli' su upisali važnu pobjedu i zasjeli na drugo mjesto ljestvice, ali s utakmicom manje. Nakon susreta trener gostiju Ivan Katalinić nije mogao izbjeći pitanje: Je li upravo on svojim izjavama uoči utakmice dodatno motivirao Hajdukovce?

''Ja njih motivirao? Za što? Nisam baš primjetio na terenu'', rekao je Katalinić koji se osvrnuo na igru Hajduka.

> Maglica srušio Slaven na Poljudu: "Bilo bi nepošteno da nismo zabili gol"

> Maloča razočaran Katalinićem: "Pokazao je da je mali trener"

''Hajduk igra uobičajeno. Ako mu zatvoriš bokove ima problema. Imali su nekoliko akcija, igraju u dubinu, što je dobro jer svi težimo igrati pas, pas, pas, a nema nigdje dubine. Hajduk to ima, i tu osvaja bodove. Ima i puno krivih dodavanja, ali sigurno će neka proći. Nije slučajno da još nisu izgubili, no sad ih očekuju tri utakmice u gostima, koje će pokazati što mogu'', dodao je Katalinić.

Tudor: Najbolje utakmice igramo u gostima

Trener domaćih Igor Tudor priznao je da je bilo teško, no razveselila ga je pobjeda.

''Bilo bi nepošteno da nismo zabili jedan gol, budući da smo dominirali i da smo imali šansi. Tako da mi je posebno draga i slatka ova pobjeda, koja je vrlo bitna. I ima posebnu težinu i lijepo je vidjeti tablicu gdje zaostajemo samo bod na ljestvici, ali s utakmicom manje'', poručio je Tudor i najavio predstojeće tri utakmice koje Hajduk igra u gostima.

''Ja im se veselim, jer mi se čini da smo sve najbolje utakmice odigrali u gostima. Iako je nezgodan niz. Imamo Istru koja je po meni jedna od pet najboljih momčadi u ligi. Imamo Lokomotivu, imamo Osijek. Idemo igrati hrabro, idemo igrati svoju igru i uzeti bodova maksimalno koliko možemo'', zaključio je Tudor.

Pročitajte više