Klopp nakon lude utakmice s Mainzom: Moramo nastaviti pobjeđivati

Foto: Guliver Images/Getty Images

"NAPOKON smo pobijedili dvije utakmice zaredom, nevjerojatan osjećaj!", rekao je nakon utakmice s Mainzom sportski direktor Borussije Dortmund, Michael Zorc.

Njegova radost kao da je Borussia osvojila Ligu prvaka u potpunosti je razumljiva, jer je momčad Jürgena Kloppa ponovno pripredila dramatičnu utakmicu svim svojim simpatizerima. Nakon prvih 45 minuta spomenute utakmice, na semaforu je pisalo Borussia 0 - Mainz 1. Gostujuća momčad postigla je gol za vodstvo u prvoj minuti i to iz prvog udarca prema Weidenfellerovim vratima.

"Ova sezona za nas predstavlja veliki izazov. Ponovno smo primili jedan pacerski gol, ali nismo potonuli. Igračima sam na poluvremenu rekao da samo moramo nastaviti s dobrom igrom i da će sve doći na svoje", rekao je Jürgen Klopp.

I doista, Borussia je preokrenula rezultat. Sve je počelo u 49. minuti preko Subotića, Reus i Aubameyang povisili su na 3:1, a za konačnih 4:2 poentirao je Sahin.

"Izjednačili smo se s Mainzom po broju bodova u prvenstvu, a pred nama su novi i još teži izazovi. Moramo nastaviti pobjeđivati", poručio je Klopp.

 

Pročitajte više