Kovač: San Siro je potopljen, utakmica bi mogla biti odgođena

Foto:Hina

HRVATSKA reprezentacija u popodnevnim je satima stigla u Milano, a odmah po dolasku hrvatska se delegacija susrela s ogromnim problemima. Kiša je natopila teren i Hrvatska je posljednji trening uoči okršaja morala odraditi na aut liniji kraj trenerskog prostora.

> Hrvatska na San Siru odradila kratki trening po velikoj kiši

> Srna: Nema nikakvih problema između mene i De Rossija

> Conte: Spremni smo za okršaj s Hrvatskom

> Buffon očekuje "strašnu Hrvatsku": Pokazat ćemo da je talijanski nogomet još uvijek živ

"Ako će teren i sutra izgledati ovako, bojim se da će utakmica biti odgođena. Lopta se uopće ne kotrlja po travnjaku, možemo igrati samo vaterpolo. Mislim da bi za obje ekipe ovo bio veliki problem, jer težimo nadigravanju, igri", rekao je Kovač.

Antonio Conte iz dana u dan ostaje bez igrača. Nakon Pirla, Verrattija i gotovo cijele obrane, talijanski izbornik ostao je i bez Marija Balotellija. "Pilaju naopako. Oni imaju sjajnu momčad! Naravno, nedostajat će im ključni igrači, ali Italija je uvijek favorit kad igra kod kuće", poručio je izbornik, koji je nahvalio Antonija Contea.

"Kao igrač i kao trener osvojio je puno toga. Čestitam mu na svemu. Vidi se da je ubacio nešto svoje u ovu momčad Italije i pod njegovim vodstvo talijanski nogomet ide u dobrom pravcu", rekao je Kovač.

Kovač o slavlju 2002. godine

Kovač se prisjetio kako je kao igrač svladao Italiju. Bilo je to 2002. godine na Svjetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji, a tada je Jozićeva Hrvatska slavila s 2:1 golovima Olića i Rapaića.

"Giovanni Trapattoni, koji mi je bio trener u Salzburgu, bio je veoma ljut nakon utakmice", za kraj će Kovač.

Hrvatska utakmicu protiv Italije igra u nedjelju od 20:45 sati.

Pročitajte više