Kovač tjera menadžere iz hotela: "Volio bih da Mandžo nađe klub prije SP-a"

Foto: Hina

NIKO KOVAČ ne želi menadžere hrvatskih nogometaša u svome kampu. Otkrio je to izbornik njemačkim novinarima objašnjavajući kako ne zna u kojem će klubu završiti Mario Mandžukić te kako se nada da će odluku donijeti prije Svjetskog prvenstva kako bi tamo stigao neopterećen.

Mandžo je nakon još jedne blistave sezone u Bayernu od Pepa Guardiole dobio slobodne ruke i bacio se u potragu za novim klubom. Ponude stižu sa svih strana dok se najbolji hrvatski napadač u Bad Tatzmannsdorfu priprema za Brazil.

Kovač je u svom kampu zabranio ulaz menadžerima te poručio: "Rješavajte sve preko telefona!"

"Rekao sam još na početku, ne želim da se menadžeri motaju po hotelu", rekao je Kovač dodavši:

"Volio bih da Mandžukić odluku donese prije SP-a, ali ne mogu na to utjecati. Lijepo je što tako mala zemlja ima takvog strijelca svjetske klase. Mandžo može igrati bilo gdje u Europi, nisam zabrinut za njega".

Osvrnuo se i na utakmicu s Brazilom 12. lipnja na otvaranju Mundijala u Sao Paulu.

"Brazil mora osvojiti naslov, pritisak je na njima. To je prilika koja dolazi jednom u životu za njihove igrače i nadam se da ćemo znati to iskoristiti i prirediti iznenađenje", kaže Kovač koji će u prvoj utakmici biti upravo bez Mandžukića koji odrađuje utakmicu suspenzije zbog isključenja protiv Islanda.
 

Pročitajte više