Kranjčar ne ide na Svjetsko prvenstvo!

Foto: Guliver Image/Getty Images

NIKO KRANJČAR ne ide na Svjetsko prvenstvo! Još jedan udarac doživjela je Hrvatska samo 17 dana prije SP-a u Brazilu, nakon što su ranije otpali Ivo Iličević i Ivan Strinić.

Niko se ozlijedio u subotu tijekom finala doigravanja za ulazak u Premiership koje je njegov QPR, gdje igra na posudbi iz Kijeva, na koncu izborio.


Kranjčar je stigao u Zagreb na liječnički pregled kako bi utvrdio stanje prije nego se priključi Niki Kovaču i ostatku reprezentacije u Bad Tatzmannsdorfu. Prema posljednjim informacijama, Kranjčaru je pukao mišić i zbog toga će propustiti SP.

"Nažalost, Niko će zbog ozljede izbivati četiri do šest tjedana, a to je predug period da bi ga čekali. Izbornik Niko Kovač je žalostan zbog takvog raspleta. Znamo koliko Niko ima godina i da je ovo uistinu velika prilika za odlazak na SP", rekao je novinarima glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Niko Kranjčar ove sezone vratio je samopouzdanje i minutažu pod Harryjem Redknappom u QPR-u, a zbog iskustva i poteza kojima je, posebno u dresu Hrvatske, znao sam rješavati utakmice bio je među sigurnim putnicima na SP. Do sada je nastupio samo na jednom, 2006. godine u Njemačkoj gdje je igrao pod izborničkom palicom svog oca Zlatka.

 

 

Pročitajte više