Krstičević: Nećemo kukati!

Foto: Cropix / Paun Paunović, Tom Dubravec, Joško Ponoš
 
TRENER Hajduka Mišo Krstičević bio je razočaran nakon poraza, no nije želio komentirati suđenje Ivana Bebeka.

> Dinamo nakon šest godina srušio Hajduk na Poljudu!

> Dinamu "oprošten" penal: Šestorica sudaca nisu vidjela ruku Šime Vrsaljka!

> Sušić: Bebek mi je rekao da ne može svirati penal!

> "Modri" slavljenički napustili Poljud: "Bili smo bolji i s igračem manje"

> Poruka s užarenog Poljuda: "Močvaru hrvatskog nogometa isušit će snaga navijačkog pokreta"

"Jednom sam se opekao komentirajući suđenje, tako da neću opet. Što se tiče susreta, dali smo sve od sebe, htjeli i željeli pobjedu, no nismo imali sreće da makar osvojimo i taj jedan bod. Prekinuli smo tako niz od 11 susreta bez poraza i sigurno da sam razočaran. Žao mi je zbog navijača", rekao je Krstičević.

Nevjerojatni promašaj Antonija Milića još će se dugo spominjati...

"Opravdao bi Milića zbog onog promašaja i lošeg nastupa. Nije trenirao gotovo dva mjeseca, a prije nekoliko dana dobio je virozu. Žao mi je što je promašio tu priliku, sigurno je htio zakucati od sreće", istaknuo je Mišo, osvrnuvši se na dvoboj protiv Cibalije u subotu.

"Čekaju nas Vinkovci. Trebali smo igrati u nedjelju pa su vratili u subotu. Već sutra praktički moramo na put. No nećemo kukati, učinit ćemo sve da upišemo nova tri boda", za kraj će.

Jurčić: Protiv Belupa možemo riješiti pitanje naslova prvaka

S druge strane Krunoslav Jurčić blistao je od zadovoljstva...

"Jako sam sretan. Pobjeda je velika i daje satisfakciju meni i mojim igračima. Bilo je nekih vrlo dobrih stvari, ali i nekih loših. Tako smo bili iznenađujuće agresivni, ali nismo imali gotovo nikakav protok lopte", rekao je.

Dinamo u nedjelju igra protiv Slaven Belupa...

"Utakmicu protiv Belupa sam označio kao ključnu. U slučaju pobjede mislim da bi borba za naslov prvaka bila riješena i ja bi se mogao posvetiti razvojnom programu", istaknuo je.

Na kraju posebno je pohvalio Tina Jedvaja...

"Jedvaj je odigrao sjajnu utakmicu. Njega ništa ne može impresionirati. Velika kvaliteta Dinama, nadam se da će se nastaviti razvijati", zaključio je.

Pročitajte više