Krstičević se ispričao Brbiću: "Sve je to zbog Hajduka!"

Foto: Cropix

TRENER Hajduka Mišo Krstičević na današnjoj konferenciji za novinare uputio je ispriku predsjedniku kluba Marinu Brbiću zbog nedavnog sastanka. Na njemu je rasprava između njih dvojice i sportskog direktora Sergija Krešića bila toliko intenzivna da je Krstičević završio u bolnici.

"Htio bih se ispričati predsjedniku. Žao mi je što se to dogodilo. Cijeli sastanak je protekao u tonu punom nervoze. Ne mogu reći da nisam temperamentan, ne mogu reći da nisam iskočio iz nekih normalnih okvira, ali nije to zbog mojih osobnih interesa. Sve se događa zbog Hajduka i želje da Hajduk bude što bolji, što stabilniji, što jači", rekao je Krstičević.

Na novinarski upit odgovara li sada direktno odgovara Upravi i Nadzornom odboru, Krstičević odgovara.

"Mi smo imali sastanak s članovima Nadzornog odbora. Dogovoreno je što tko treba raditi i tko za što odgovara. Ja radim od ljeta i za svoj posao odgovaram. Ne bih ulazio u neke daljnje turbulencije"

Krstičević dodaje kako mu se zdravstveno stanje popravilo te da je spreman za sutrašnji ogled sa Slaven Belupom.

"Čim sam se obrijao, onda dobro izgledam", našalio se Hajdukov trener i dodao: "Malo sam promukao, spojile su se neke stvari - prehlada i tako. Uglavnom je to dobro", kaže Krstičević.

Iako tri dana nije bio na treningu s igračima, Krstičević kaže kako je ekipa posao odradila kako treba. Posebne riječi hvale imao je za Zorana Plazonića.

"Doveo sam momka kojem oči cakle kad mu se spomene ime Hajduk. Sigurno da on ima nedostataka koje ja kao trener trebam ukloniti i pružiti mu mogućnost da zaigra"

Na kraju trener Bilih kaže kako ga poraz na sutrašnjoj utakmici u Koprivnici ne zanima.

"Znamo da nas čeka težak teren. Čeka nas momčad koja je stabilna i financijski i igrački. Imaju dosta dobrih, hitrih, brzih igrača. Vugrinec je stari mačak, lisac i meni najdraži igrač s kojim sam radio u karijeri. Hajduk ne može nigdje ići s namjerom da se zatvori. Gubili smo neke utakmice, ali smo svagdje pokušali igrati otvoreno i napadački i to ćemo sigurno pokušati i gore napraviti", rekao je na kraju Krstičević.

Pročitajte više