Laserom u glavu: Messi i Alves u Milanu na udaru "snajperista"!

ŠVEDSKI suci i katastrofalan teren nisu jedino na što se iz Barcelone žale nakon prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka.

Čak se i Realov fanzin slaže: Najbogatiji sudac na svijetu oštetio je Barcu za dva penala!

Njihove igrače su prilikom izvođenja prekida navijači Milana ometali zelenim laserima, kojima su im ciljali u oči dok su se Messi i društvo pripremali za slobodnjake.

Vidjelo se to i u televizijskom prijenosu, posebno u prvom dijelu, kada je Barca napadala prema južnom golu San Sira, iza kojeg su smješteni najvatreniji, ali i "najopremljeniji" navijači Milana.

Već u sedmoj minuti Messi je bio prisiljen žmirkati i pokrivati oči pripremajući se na izvođenje slobodnog udarca na rubu kaznenog prostora. Nije bilo dovoljno što ga je Nesta pokosio, nego su ga pod svoje nakon braniča, uzeli i navijači Rossonera.

Široki snop zelenog lasera obasjavao mu je lice i očigledno ga prilično ometao dok se pripremao pucati na gol. Uostalom, vidjelo se to i po tome kako je izveo udarac - poskliznuo se i nehotice centrirao, iako je želio pucati na gol.

Odmah poslije toga, Messi se opet spremao izvesti slobodnjak, ali je sada laserom u oči dobio njegov suigrač Daniel Alves, kojeg su saboteri s tribina Meazze još više ometali, pa je potpuno prekrio oči.

Ovo nije prvi put da najboljeg igrača Barcelone i njegovog suigrača suparnički navijači gađaju laserima. Isto se dogodilo i u travnju prošle godine na finalu španjolskog Kupa u Valenciji, kada su ih Realovi navijači, također smješteni iza južnog gola Mestalle na identični način ometali prilikom izvođenja slobodnih udaraca.

Desetak dana poslije, isto su Messiju priredili i navijači Real Sociedada na prvenstvenoj utakmici u San Sebastianu.

Pročitajte više