Lippi: Mi Talijani namještamo? Budite ozbiljni, svi to rade

U PRIČE o mogućem namještanju utakmice Hrvatske i Španjolske u posljednjem kolu skupine C na Euru uključio se i Marcello Lippi.

Legendarni Talijan koji je Azzurre odveo do svjetskog naslova 2006. smatra da je vrlo realno očekivati 2:2, koji i Hrvatsku i Španjolsku vode dalje, a Italiju šalju kući.

"Da, da... Svi prije utakmice pričaju 'samo mislimo na pobjedu', 'ne znamo igrati nego na pobjedu'..., ali tijekom utakmice se to sve vrlo lako promijeni. Gledaju se samo vlastiti interesi, a interesi govore da je remi od 2:2, pa nadalje, idealan za obje momčadi. Naravno, bojim se da bi baš tako mogla završiti ta utakmica", rekao je Lippi:

"Optužuje se nas Talijane da namještamo. Ma, dajte molim vas. Svi namještaju. Govore da su Španjolci pošteni. Pitajte Villarreal jesu li pošteni. Ispali su u drugu ligu ove sezone jer su u međusobnom duelu Rayo Vallecano i Granada odigrali kako odgovara i jednima i drugima u tom meču. I ako se ne varam, pogodak je pao na samom kraju. Dakle...", simptomatično će Lippi.

Pročitajte više