Ljajić: Nisam Rossiju uvrijedio majku

NASTAVLJA se saga oko incidenta između Adema Ljajića i Delija Rossija koji se dogodio prošle srijede. Kad ga je Rossi zamijenio u 32. minuti dvoboja s Novarom, Ljajić je sarkastično zapljeskao treneru, navodno ga i verbalno uvrijedio, na što je Rossi poludio i prebio ga. Srpski veznjak opovrgnuo je napise da je vrijeđao majku sada već bivšeg trenera Viola.

"Želim demantirati na svaki mogući način priču da sam uvrijedio Rossijevu majku na mom jeziku. Uostalom, uvreda koju on spominje nije niti uobičajena fraza za mene na srpskom jeziku. U ovom trenutku ne bih imao problema priznati da sam rekao takvo nešto. Ponavljam, pogriješio sam, no moja je provokacija bila ograničena na pljesak i frazu 'bravo maestro, zaista si bio sjajan'. To je ono što sam rekao Rossiju", izjavio je za Gazzettu dello Sport Ljajić nakon što je Rossi ga optužio za "spominjanje majke":

"Kako je prolazio kraj mene i spuštao se na klupu, opsovao me je na srpskom jeziku. Trenirao sam tijekom karijere mnogo srpskih igrača tako da sam jako dobro razumio što mi je rekao", kazao je Rossi za La Republiccu i nagnao Ljajića da također reagira:

"Pogriješio sam i bio sam ljut, ali sam usprkos ljutnji zadržao dovoljno bistru glavu i izbjegao uvrede. Nisam rekao tako nešto i ne razumijem zašto mora sada iznositi takve neistine. Istina je da se nisam ispričao treneru i to je bila pogreška, ali njegova reakcija bila je ipak prežestoka", zaključio je Ljajić.

Pročitajte više