Luis Scola nakon poraza od Hrvatske: Danas smo podbacili, no ne treba očajavati

Foto: Screenshot

FANTASTIČNI Luis Scola danas jednostavno nije mogao sam protiv fenomenalne Hrvatske. Sjajni krilni centar Indiane zabio je 30 koševa i dok je imao snage držao je Argentinu u egalu s napadački izuzetno raspoloženom Hrvatskom, no njegov izlazak u trećoj četvrti bio je prijeloman. Hrvatska je do kraja četvrtine otišla na velikih i za Argentinu nedostižnih 12 razlike i tu prednost su smirenom igrom sačuvali do kraja.
 
''Koliko smo jučer protiv Portorika odigrali dobro, toliko smo danas podbacili. Današnja predstava nikako nije na razini što mi možemo. No, momčad se do kraja trudila, pokazali smo karakter  i ne treba zbog ovog poraza očajavati'', rekao je novinarima nakon utakmice Scola.
 
Argentinsko krilo, Marcos Mata je rekao da je momčad igrala dobro, da su se vraćali iz mrtvih, no da je nakon serije trica Hrvatske povratak bio nemoguć  te je dodao da ovaj poraz nije kraj svijeta, da se momčad treba oporaviti nakon poraza i pripremiti za sljedeće mečeve koji će biti presudni za knockout fazu.
 
Facundo Campazzo je rekao za argentinske medije da je momčad napravila previše obrambenih pogrešaka i da je poraz bio neminovan, no dodao je da se ovaj poraz mora zaboraviti i okrenuti utakmici protiv Filipina.
 

Pročitajte više