Mamić i igrači čestitali Rijeci: "Zaslužili su Kup, Kek je njihov najbolji igrač"

Foto: Hina

RIJEKA je sinoć proslavila osvajanje Hrvatskog kupa s dvije pobjede u finalu protiv Dinama, koji se ipak zadovoljio "samo" s devetim naslovom prvaka Hrvatske. Nakon pobjede 0:1 na Maksimiru, Rječani su na Kantridi slavili s 2:0.

Zoran Mamić nakon poraza je čestitao Rijeci: "To je svakako zaslužena pobjeda, bili su bolji u dvije utakmice. Od srca čestitam jer su zaslužili trofej. Čestitam i svojoj momčadi koja je izvukla posljednje atome snage iz sebe, ali to nažalost nije bilo dovoljno, protivnik je bio bolji. Atmosfera je na stadionu bila sjajna, privilegija je igrati u takvom ambijentu".

Treći je to poraz "modrih" zaredom, koji je pogodio i igrače.

Pivarić: Nema nam se što prigovoriti

 
"Rijeka je spretno, sretno i zasluženo osvojila Kup. Mi smo došli ovdje preokrenuti vodstvo Rijeke, ali nismo uspjeli iako smo dominirali, dali sve od sebe i krenuli dobro od početka. Ozlijeđeni igrači su igrali koliko mogu, svi su dali maksimum, ali nije išlo, Rijeka je odradila taktički odlično utakmicu, njihov najbolji igrač Kek je to sve najbolje posložio", rekao je Duje Čop.

"Nismo bili pravi u prvoj utakmici na Maksimiru. Ovdje smo dali sve od sebe, svi smo ostavili srce na terenu, mislim da nam se nema što prigovoriti", dodao je Josip Pivarić.

"Bili su bolji od nas. Pokušali smo dati sve od sebe i preokrenuti. Eto, dogodilo se, nitko nije očekivao danas ovakav rezultat. Mi se sada okrećemo derbiju s Hajdukom, prvaci smo i moramo to riješiti i završiti pobjedom i lijepo proslaviti naslov prvaka", rekao je Arijan Ademi.

Pročitajte više