Marcel Rodman potpisao za Medveščak!

Foto:Screenshot; Youtube

MARCEL RODMAN novi je igrač Medveščaka. Slovenski reprezentativac u Zagreb dolazi iz njemačkog prvoligaša Schwenningera u kojem je proveo posljednju sezonu. Stariji brat Rodman po vokaciji je napadač, a posebno je oduševio igrama za reprezentaciju Slovenije na Olimpijskim igrama u Sočiju, piše KHL.hr.

''Marcel Rodman je igrač vrhunskog karaktera. S obzirom na njegovu visinu i klizačke sposobnosti moći će za nas odigrati i ključnu ulogu u obrani'', rekao je sportski direktor Medveščaka Aaron Fox.

A Aaron Fox ima i najbolje znanje u sposobnosti Marcela Rodmana, naime njih dvojica su dijelili svlačionicu Jesenica u sezoni 2008./09.

Nakon što su najnoviji KHL-ovci postali Tičar i Jeglič, a na dobrom putu je i Sabolič, Marcel Rodman se također upisao u društvo Jana Muršaka i mladih slovenskih reprezentativaca koji igraju u drugoj najvećoj ligi na svijetu.

Mitja Robar bio je navodno u razgovorima za dolazak, no očigledno je da se taj dogovor izjalovio. Slovencima ostaje nada za angažman Sabahudina Kovačevića u nekom od ostalih klubova KHL-a, a prema nekim navodima, najzainteresiraniji je bio Admiral iz Vladivostoka. Očigledno je da su Slovenci profitirali od nastupa reprezentacije u Sočiju...

 

Pročitajte više