Mark Wright: Lovren je potreban Liverpoolu, no 20 miljuna funti je ipak previše novca

Foto: Index

GOTOVA je i ova nogometna sapunica. Prema vijestima koje stižu s Anfielda, Dejan Lovren je  prošao liječničke preglede i jedino se još čeka i službeno predstavljanje, a u utorak će već poletjeti za SAD na pripreme s novom momčadi. 
 
Lovren je još od Svjetskog prvenstva mislima u novom klubu u kojeg je silno želio otići iako ga je Southampton želio zadržati. Kad je Liverpool poslao ponudu, "Sveci" su shvatili da će izgubiti svog najboljeg obrambenog igrača prošle sezone. Ipak, prvotnih 20 milijuna eura nisu prihvatili, "Redsi" su podebljali ponudu na 25 milijuna i Lovren je postao najplaćeniji branič u povijesti Liverpoola.
 
Lovren je trenutno glavna tema svih ''ćakula'' vezano uz kultni engleski klub, a svoje mišljenje o ovom transferu dao je i Mark Wright, branič bivši branič Liverpoola koji je igrao za ''Redse'' od 1991.-1998.
 
Načelno, Wright se slaže da je Liverpoolu nužan jedan stoper Lovrenovih kvaliteta, no ono u što on dvoji je novac koji će Southampton dobiti za hrvatskog reprezentativca.
 
''Prošle sezone Liverpool je primio previše glupih golova, posebno iz prekida i ako su zbog nečega izgubili naslov, to je baš zbog toga. Mislim da je Lovren igrač koji će itekako biti potreban Liverpoolu, baš u tom segmentu igre. E sad, je li on igrač koji će biti prevaga u obrani, vrijeme će pokazati. Trener Brendan Rodgers je temeljit trener i sumnjam da je ova odluka bila ishitrena. Za Liverpool je najvažnije da je i ova priča došla do svoga završetka, no jedino me muči što mislim da je 20 milijuna funti ipak previše novca'', rekao je Wright.
 

Pročitajte više