Medvjedi se vraćaju u Prag: "Nadali smo se Levu, samo da ne moramo na avion"

Foto: Hina

HOKEJAŠI Medveščaka sinoć su u Bratislavi porazili Slovan sa 3:2 i izborili četvrfinale KHL lige protiv praškog Leva. Prva utakmica je već 7. ožujka.

Matt Murley je stigao pred novinare sa šestinskim škrlakom, trenerski stožer ga je izabrao kao igrača utakmice, piše KHL.hr.

"Bila je ovo teška utakmica, nisu nam odlučili samo predati bodove, morali smo se naraditi za pobjedu. Nekad je i lakše igrati kad nemaš pritisak, nama je bilo teže“, kazao je Murley i priznao da su ipak htjeli igrati s Levom:

"Nadali smo se da nećemo morati na avion, već da ćemo se voziti autobusom nazad do Praga. Daleka su putovanja u ligi, sve su momčadi odlične, ali veseli me što ćemo opet na autobus. Bit će to odlična serija s Levom, jedna su od najboljih momčadi s kojim smo igrali.“

Trener Medveščaka nije pokazivao olakšanje što je izbjegao SKA. 

"U svaku utakmicu ulazimo jednako, tako i sada. Htjeli smo upisati pobjedu, ali nema mi razlike jel igramo s Levom ili Sankt Peterburgom. Sasvim je svejedno. Pripremio sam plan za obje momčadi, spremni smo bili za obje solucije", rekao je French.

Pročitajte više