Mihajlović pozvao Matića i vratio Stojkovića: "Hrvatska je čvsta, ali mi vjerujemo u pobjedu"

Foto: Getty images

U NEDJELJU, pet dana uoči velikog derbija, Siniša Mihajlović objavio je popis igrača na koje računa za kvalifikacijski dvoboj s Hrvatskom u Beogradu 6. rujna.

Jedino iznenađenje među imenima jest ono veznjaka Benfice Nemanje Matića.

"Razgovarali smo u Lisabonu, i njemu i meni je drago da se vraća u reprezentaciju i brzo smo došli do dogovora. Nije točno da je postavio uvjet da mora biti u startnih 11. To je glupost, on to nikada nije tražio. Da je tražio, nikada ne bi bio pozvan. Ipak, najvažnije je da smo se dogovorili i da se on vraća", otkrio je Mihajlović.

Smatra da ne treba obraćati pažnju na slabije rezultate Hrvatske u posljednje vrijeme.

"Svaka utakmica je priča za sebe, naravno da nitko nije očekivao da će oni izgubiti od Škotske u Zagrebu, igrali su slabije protiv Lihtenštajna, ali su pobijedili 3:2. Čvrsta su momčad, ali mi znamo što nas čeka i vjerujemo u pobjedu. Do sada na terenu nitko nije bio bolji od nas, ali to nije bilo dovoljno da pobjeđujemo", rekao je srpski izbornik koji je u reprezentaciju vratio vratara Vladimira Stojkovića koji je na udaru navijača Crvene Zvezde.

"Razgovarao sam s njim, ponovo brani u svom klubu i to odlično i zato sam ga vratio. Što se tiče zvižduka s tribina, iskusan je i neće mu biti prvi put. Uostalom bit će mu malo lakše dok se rasporede svi zvižduci, malo predsjedniku Karadžiću, malo meni, a malo njemu."

Vratari: Vladimir Stojković, Damir Kahriman, Branimir Aleksić.


Braniči:: Antonio Rukavina, Branislav Ivanović, Neven Subotić, Milan Biševac, Aleksandar Kolarov, Nenad Tomović, Matija Nastasić, Nikola Maksimović.

Veznjaci:
Ivan Radovanović, Ljubomir Fejsa, Luka Milivojević, Radosav Petrović, Nenad Krstičić, Nemanja Matić i Dušan Basta.

Napadači: Filip Đuričić, Dušan Tadić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Miralem Sulejmani, Aleksandar Mitrović i Filip Đorđević.

Pročitajte više