Miočić protiv ogromnog Struvea u meču večeri u Engleskoj!

STIPE MIOČIĆ nalazi se pred možda i najtežim izazovom u svojoj dosadašnjoj karijeri, ako je vjerovati zasad ipak još neslužbenim informacijama. Hrvatski borac nastupit će u glavnom meču večeri na UFC-ovoj priredbi u Engleskoj protiv Stefana Struvea!

Portal MMAWeekly saznao je iz pouzdanog izvora, koji je ipak želio ostati anoniman, da je napokon određeno tko će se boriti u glavnoj borbi večeri na UFC-ovoj priredbi koja će se u Engleskoj održati 29. rujna.

Ta prilika pružena je hrvatskom borcu Stipi Miočiću, od kojeg brojni mediji i MMA fanovi iznimno puno očekuju. Protivnik će mu biti uvjerljivo najviši član UFC-a, Nizozemac Stefan Struve. 22-godišnji Nizozemac visok je čak 212 centimetara, težak gotovo 120 kilograma i ima najveći doseg ruke od svih boraca koji se natječu u UFC-u.

Struve je u svojoj dosadašnjoj MMA karijeri ostvario 24 pobjede i doživio pet poraza. Posljednji put u kavezu je bio na UFC-u 146 u svibnju kad je polugom na ruci pobijedio Lavara Johnsona nakon samo jedne minute borbe.

Na istoj priredbi nastupio je i naš Stipe, koji je uspio pobijediti dotad nikad poraženog Shanea del Rosarija tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Bit će ovo definitivno ogroman izazov za Miočića, no nadamo se da će njegov skoro i dalje biti savršen, odnosno da će stići do desete pobjede u svom desetom meču!

Pročitajte više