Modri otputovali u Tursku, a Pokrivač u Zaprešić: Čeka se još "vrhunski stoper"

Foto: Drago Sopta / Cropix

NOGOMETAŠI Dinama odletjeli su sa zagrebačkog Plesa na pripreme uz Tursku, pojačani stručnim stožerom, braćom Mamić i bračnim parom Barišić.

Trener Krunoslav Jurčić odlučio je na prvi dio priprema povesti 25 igrača, a to su: Ivan Kelava, Romeo Mitrović, Oliver Zelenika, Šime Vrsaljko, Josip Pivarić, Josip Šimunić, Jozo Šimunović, Tin Jedvaj, Josip Čalušić, Ivan Tomečak, Luis Ibanez, Arijan Ademi, Jerko Leko, Marcelo Brozović, Zvonko Pamić, Alen Halilović, Said Husejinović, Mateo Kovačić, Fran Brodić, Sammir, Ante Rukavina, Duje Čop, Fatos Beqiraj, Ivan Krstanović i Marko Kolar.

Dinamo u Turskoj očekuje pet prijateljskih susreta, a povratak u Zagreb predviđen je nakon 16 dana, preciznije 25. siječnja. I dok će Modri uživati u turskom suncu, njihov dojučerašnji suigrač Nikola Pokrivač, proljeće će provesti na posudbi u redovima zaprešićkog Intera. Nikola će  pomoći Interu očuvati prvoligaški status, a potom će se vratiti u Dinamo, s kojim ima ugovor do 2015. godine.

Dodajmo kako je zagrebački klub i dalje u potrazi za kvalitetnim stoperom i vratarom, nakon što je Vida otišao u kijevski Dinamo, a Jurčić javno objavio kako Ivana Kelavu više ne vidi kao prvog vrata momčadi.

"Zadovoljni smo s dosadašnjim pojačanjima, ali i dalje tražimo vrhunskog stopera", poručio je Zdravko Mamić.
 

Pročitajte više