Modri predstavili Eduarda Wilsona: "Želim da Dinamo na kraju sezone otkupi moj ugovor"

Foto: GNK Dinamo/Screenshot

EDUARDO WILSON stigao je na jednogodišnju posudbu u Dinamo. Po redu peti Portugalac koji je stigao u zagrebački klub trebao bi pojačati konkurenciju u napadu, a kao i svi ostali nada se da će s Modrima izboriti plasman u Ligu prvaka.

"Znam da klub ima visoke ambicije i da je želja igrati u Ligi prvaka tako da bih volio da se kvalificiramo u grupu tog natjecanja. Isto tako znam da je Dinamo već devet godina zaredom prvak Hrvatske, a ja nikada nisam osvojio prvenstvo tako da se veselim i tome. Kažem, imam puno izazova koji me čekaju u Dinamu i jedva čekam potpuno se uključiti u rad s ekipom i početi igrati utakmice", rekao je Wilson u razgovoru za službenu stranicu kluba.

"Dinamo je pravi klub za mene"

Novi napadač Dinama dobar je prijatelj s Pintom, Goncalom...

"Pinta znam 12-13 godina. Zaista jako dugo. Igrali smo kao klinci zajedno i družili se. Znam i Gonçala, a naravno da znam Eduarda i Machada koji su reprezentativci. Bilo mi je bitno što su mi oni svi rekli da je ovdje odlično i to je samo bila konačna potvrda kako je Dinamo pravi klub za mene. Naravno, bitno je i što će mi pomoći u prilagodbi tako da će mi trebati kraće vrijeme da "pohvatam" sve".

"Želim napraviti iskorak u karijeri"

Wilson želi ostaviti trag u Dinamu, a sudeći prema njegovim riječima čini se da se ne planira vratiti natrag u Sporting.

"Tek sam došao pa mi je teško reći što će biti sljedeće ljeto, ali mogu reći kako danas razmišljam: želim imati odličnu sezonu s Dinamom, da klub i ja budemo zadovoljni i da na kraju sezone otkupe moj ugovor. Ne gledam na moj dolazak u Dinamo kao da sam ovdje na posudbi i sljedeće godine se vraćam u Portugal; ne. Želim se ovdje pokazati, ostati igrač Dinama i napraviti iskorak u karijeri".
 

Pročitajte više