Modrić i ekipa odradili trening u Cardiffu, Ancelotti: James i Kroos kreću od prve minute protiv Seville!

Foto: Hina

U UTORAK je na rasporedu europski Superkup u kojem se sastaju aktualni osvajač Lige prvaka i Europa lige, odnosno ove godine to su Real Madrid i Sevilla.

> Ancelottijevih 11: Ovako će Real startati u Superkupu protiv Seville

Ekipe su već stigle u Cardiff koji će ugostiti ove dvije španjolske ekipe, a trener kraljevskog kluba Carlo Ancelotti otkrio je kako će Toni Kroos i James Rodriguez startati u udarnom sastavu.

"Kroos je odlično trenirao cijeli ovaj tjedan i on je definitivno spreman za utakmicu", rekao je Ancelotti.

"Ista je situacija i s Rodriguezom. Doduše, on spada u skupinu igrača koji nisu odradili dovoljan broj treninga, ali siguran sam da će nam pomoći u utakmici protiv Seville", nadodao je talijanski stručnjak.



Možda i najvažnija vijest glasi da je Cristiano Ronaldo sto posto spreman i da više nema problema s ozljedama.

"On je u odličnom stanju i fizički i psihički. Vidi se da jedva čeka početak utakmice", napomenuo je Ancelotti, koji se nada plodnoj sezoni.

"Velika je čast voditi veliki klub kao što je to Real Madrid. Imam savršenu momčad, odlično smo radili na pripremama i siguran sam da je pred nama fantastična sezona".

"Igramo protiv ekipe koja nas je prošle sezone pobijedila"


Osvajanje Superkupa bio bi odličan start.

"Da, ali protiv nas igra ekipa koja nas je prošle sezone pobijedila u domaćem prvenstvu", upozorio je Ancelotti.

"Moramo se boriti na terenu za taj trofej, moramo pokazati snagu odmah na početku sezone koja, realno, za nas počinje tek prvom utakmicom u domaćem prvenstvu i Ligi prvaka", zaključio je Ancelotti.

Casillas: Sezona bez trofeja? Debakl! 

Iker Casillas trebao bi startati na golu Reala. Ancelotti je potvrdio kako Diego Lopez odlazi iz kluba, a Keylor Navas još će malo pričekati na svoj red.

"Ako ste igrač Reala, onda ste pod strašnim pritiskom i to nije lako. Treba se znati nositi s tim", rekao je Casillas, za kojeg će mnogi reći da je trebao otići u mirovinu. Sveti Iker o tome uopće ne pomišlja. Njegov cilj su novi trofeji.

"Sezona bez trofeja za nas je debakl", rekao je Casillas. Realovci prvi trofej mogu uhvatiti već sutra (utorak). Utakmica je na rasporedu u 20:45 sati.

Pročitajte više