Modrić odgovorio Kovaču: Igrači su dali sve od sebe

Foto: Hina

IGRAČI i izbornik opet se ne razumiju, to je nažalost konstanta hrvatske reprezentacije još od Igora Štimca. Njegov nasljednik od 2013. nastavlja s vratolomijama i tvrdoglav je u vlastitom neuspjehu. Ne priznaje, ili ne vidi, da je igra hrvatske reprezentacije potpuno devastirana. Kovač je nakon poraza u Norveškoj kojim je Hrvatska pala na treće mjesto kvalifikacijske skupine za Europsko prvenstvo prozvao igrače.
 
"Igrao sam 83 utakmice za reprezentaciju i bio sam nogometaš koji je uvijek igrao srcem, od početka do kraja utakmice. Ovaj put nismo igrali srcem, nismo se dovoljno borili", rekao je Kovač.
 
Smatra da se nisu dovoljno borili. Kovač ima pravo, ali njegove riječi više jednostavno nemaju težinu. On je vrhunske pojedince uspio sklopiti očajnu momčad. 
 
Modrić: Razočarani smo našom igrom
 
S izbornikom se ne slaže Luka Modrić, koji je u Norveškoj bio najveća zvijezda i kojeg su nakon utakmice opkolili norveški novinari.
 
"To je izbornikovo mišljenje... Ja mislim da smo svi dali sve od sebe. Razočarani smo našom igrom", rekao je Modrić, koji je priznao da je Norveška zasluženo slavila.
 
 
"Berget je bio razlika"
 
"Bili su bolja momčad od nas, puno bolja. To je to. Zaslužili su pobjedu", izjavio je veznjak Reala i pohvalio dvostrukog strijelca Bergeta.
 
"On je odlučio utakmicu. Bio je razlika na travnjaku."
 
Može li Hrvatska izravno do Europskog prvenstva?
 
"Vidjet ćemo... Ostale su još dvije utakmice do kraja."
 
Da Hrvatska više ne igra momčadski, priznao je jučer i Ivan Perišić, ali nije mogao reći koji je razlog. Niko Kovač kazao je da ne vjeruje u bojkot igrača, te da nema namjeru podnijeti ostavku. Davor Šuker, pak, uznemiren je jer velika natjecanja "HNS-u donose egzistenciju". U srijedu se sastaje Izvršni odbor, no odluka o Kovaču donijet će se vjerojatno i prije...
 
  
 

Livescore powered by

 

Pročitajte više