Modrić starta od prve minute u El Clasicu, trener Barcelone: Ako izgubimo, prvenstvo je za nas gotovo!

Foto: Guliver Images/Getty Images

BARCELONA u nedjelju gostuje na Santiago Bernabeu kod naizgled nezaustavljivog Reala. Španjolski mediji danima se bave analizama i procjenama kako će završiti ogled najvećih rivala u španjolskom prvenstvu. Real, trenutačno vodeća momčad Primere, ima četiri bodova više od trećeplasirane Barcelone, koja se polako diže iz teške krize.

Gerardo "Tata" Martino shvaća kako je njegovoj ekipi ova utakmica protiv Reala posljednja šansa da dostigne vrh tablice.

"Pripremamo se za ovu utakmicu kao za svaku drugu. Situacija je takva kakva je i mi ćemo sigurno dati sve od sebe na terenu i pokušati pobijediti", rekao je Martino.

"Ako izgubimo sutra, ostaju nam male šanse da dostignemo taj zaostatak i da osvojimo prvenstvo. Ipak, svi smo veoma uzbuđeni i jedva čekamo počekat dvoboja", rekao je Martino.

Ancelotti: Imam igrače koji mogu pobijediti Barcelonu

Madridski dnevnik Marca piše kako je Carlo Ancelotti na posljednjoj presici potvrdio da neće mijenjati udarnu postavu. U nedjelju će, stoga, Real istrčati u sastavu: Diego Lopez, Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Xabi, Modrić, Di Maria - Cristiano Ronaldo, Bale - Benzema.

"Sutra nas čeka velika bitka na sredini terena. Tu će se najbolje vidjeti razlika između ove dvije ekipe. Naša momčad ima jednu ravnotežu, ovi dečki već neko vrijeme igraju skupa i to nam svakako ide u prilog. Mi imamo igrače koju su dovoljno sposobni da pobijede Barcelonu i nadam se da će tako i biti", rekao je Ancelotti.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 21 sat.

 

Pročitajte više