Modrić trenirao, Kovačić otpada: Reprezentacija prodala oko 15 tisuća ulaznica za Maksimir

Foto: Hina

I DALJE su Zoran Bahtijarević i Boris Nemec liječici reprezentacije, vrlo tražena lice dva dana do susreta s Norveškom. Danas je trening odradio i Luka Modrić, koji se opravlja od viroze i velike potrošnje u Realu. Bit će, kako je i najavljivano, spreman do subote. Danas nam je to potvrdio i Nemec.

"Došao je nakon teške utakmice i s respiratornom infekcijom. Pristupili smo terapiji i Luka se oporavio", kazao nam je liječnik. 

Vijesti nisu povoljne i za Matea Kovačića. Ligamenti koljena su upaljeni, ozljeda je bolna i Kovačić otpada za utakmicu u subotu. Otkako je došao nije ni trenirao s ekipom. 

Vida i Mandžukić također će biti spremni, potvrdio je Nemec.

Dok Niko Kovač pokušava sklepati momčad koju će suprotstaviti Norvežanima, HNS za Index je potvrdio da je do četvrtka navečer prodano više od 15 tisuća ulaznica za utakmicu. 

Zatvorene gornje tribine Sjevera i Zapada

Podsjećamo da je HNS zbog UEFA-ine kazne za divljanje hrvatskih navijača na San Siru morao zatvoriti dvije tribine; gornju tribinu Sjever i Zapad, što iznosi nešto više od 9 tisuća sjedećih mjesta. Osim toga, HNS je morao uplatiti na račun UEFA-e kaznu od 80 tisuća eura.

Kapacitet Maksimira za utakmicu s Norveškom je nešto više od 25 tisuća ulaznica. 

Cijene ulaznica: 

Tribina zapad dolje: 150,00 kn
Tribina istok: 120,00 kn
Tribina sjever dolje: 70,00 kn
Tribina jug: 70,00 kn

 

 

Pročitajte više