Mourinho: Svijet će stati i gledati ovu utakmicu!

Foto: AFP

JOSE MOURINHO večeras se vraća na Old Trafford, mjesto za koje ga vežu brojne uspomene iz vremena dok je vodio Chelsea. Manchester United pobjeđivao je s londonskim klubom, a ranije i Portom. Ovaj put stiže s jednim od najtrofejnijih klubova u povijesti i ekipom koja je u pet dana dva puta porazila Barcelonu. I bez toga strah i trema za Portugalca su strane riječi.

> Ferguson protiv Ronalda: Što očekujem? Samo probleme

> Na Old Traffordu prava nogometna poslastica

> Modrić na Old Traffordu: Ovo mi je prilika da se dokažem svima!

"Svijet će stati i gledati ovu utakmicu!", rekao je Mourinho novinarima uoči utakmice. "Sumnjam da očekivanja mogu biti veća nego što jesu. Nitko ne zna što će se dogoditi jer su obje momčadi izjednačene".
 

 
"Očekujem defanzivnu igru Uniteda dok ćemo mi držati loptu, ali i silovit napad kad je u njihovim nogama. Mi moramo napasti! Moje momčadi igrale su na Old Traffordu toliko puta, pa me ne zanimaju statistike. Dovoljno poznajem nogomet da znam da je sve moguće", rekao je Mourinho.

Prvi susret u Madridu završio je 1:1, a nakon toga uslijedile su dvije velike pobjede nad najvećim rivalima iz Katalonije. "To su tri različita natjecanja i tri različita osjećaja. Dobro je što ova utakmica dolazi u trenutku kada su igrači sretni nakon dvije pobjede nad Barcelonom. Idealno vrijeme", dodao je Mourinho te se osvrnuo na najveću zvijezdu trenutka.

"Ronaldo je dobro, i drago mi je da Ferguson o njemu govori tako iskreno. Svaku pohvalu od njega ili publike Ronaldo je zaslužio. Bio sam u Chelseaju dok je proživljavao najbolje dane u Premierligi, znam koliko im je značio", rekao je Portugalac.

Pročitajte više