Muamba ponovo na Reeboku: Gledat će utakmicu Boltona i Tottenhama

FABRICE MUAMBA gledat će utakmicu Premiershipa između Boltona i Tottenhama na Reebok stadionu. To će biti prvi put da veznjak Boltona gleda utakmicu svoje momčadi nakon što je doživio srčani udar na utakmici FA kupa između Boltona i Tottenhama na White Hart Laneu 17. ožujka. 

Boltonov menadžer Owen Coyle oduševljen je brzim oporavkom nogometaša svoje momčadi.

"Svi u klubu smo apsolutno oduševljeni jer ćemo moći pozdraviti Fabrice i njegovu obitelj ponovo na Reeboku. Svi smo veseli što ćemo ga vidjeti. Utakmica Spursa i nas je prikladna jer znam da Fabrice jako želi zahvaliti navijačima Tottenhama i Boltona za njihovu podršku", rekao je Coyle.

Muamba je proveo mjesec dana u bolnici u Londonu iz koje je otpušten 16. travnja.

Phil Gartside, predsjednik Boltona, je na Twitteru otkrio kako će Bolton biti domaćin Muambi i njegovoj supruzi Shauni.

Gartside je napisao: "Fabrice, ne mogu dočekati da se vidimo sutra na Reeboku."

Brzina Muambinog oporavka zaprepaštava ljekare. Fabrice je počeo pričati dva dana nakon kolapsa, a prohodao nakon dva tjedna. Međutim, još uvijek se ne zna hoće li igrati profesionalni nogomet opet.

I Muamba je nakon dugo vremena pisao na Twitteru. U svojoj poruci zahvalio je ljudima za njihove "molitve, ljubav i podršku" i zaželio svojim suigračima pobjedu protiv Sunderlanda. Bolton ipak nije pobijedio Sunderland, završilo je 2:2, ali će sigurno učiniti sve da slave protiv Tottenhama.

Pročitajte više