Nema straha! Srna će biti spreman za početak priprema

Foto: FC Shakhtar
 

DARIO SRNA dobio je jaki udarac u rebra na finalu ukrajinskog Kupa. Kapetan Šatara i naše reprezentacije u utakmici protiv Dynama iz Kijeva utakmicu je napustio u 80. minuti i odmah je prevezen u bolnicu.

Šahtarovi liječnici tvrde da će oporavak trajati do dva tjedna, te kako je odigrao posljednju utakmicu za svoj klub ove sezone. Prema posljednjim informacijama, bit će spreman za početak priprema za Svjetsko prvenstvo.

"Doktor Bahtijarević se čuo sa kolegama iz Šahtara i prema prvim pretragama koje su napravili sinoć - radi se o jednoj bolnoj kontuziji, ali ne i nečemu ozbiljnijem, ništa nije slomljeno. Darijo bi trebao biti apsolutno spreman za pripreme reprezentacije", rekao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak i poručio da pauza i mirovanje Darija Srne ne bi trebala trajati dugo.

"Vidjet ćemo kad prođe neki period, tad će se preciznije znati o čemu se radi i koliko će mirovait, ali to ne bi trebalo utjecati na njegovu raspoloživost za početak priprema", rekao je za kraj glasnogovornik HNS-a.
 

 
Podsjetimo da je Dynamo iz Kijeva slavio u finalu Kupa Ukrajine svladavši klub iz Donjecka 2:1. Igrač utakmice bio je naš Domagoj Vida koji je zabio drugi gol, a kod prvog je sudjelovao tako što je njegov udarac Šahtarov Douglas Costa pospremio u vlastitu mrežu.

 

 

Pročitajte više