Neymarova obitelj i liječnici: Nema šanse da zaigra u finalu, to je senzacionalna izmišljotina brazilskih medija!

Foto: Getty Images / Guliver image

NEBULOZA da će teško ozlijeđeni Neymar, ekspresno oporavljen nekim čudesnim injekcijama, zaigrati u finalu SP-a, koju su izmislili brazilski, a odmah prenio i veliki dio svjetskih medija, službeno je demantirana.

Učinio je to Jose Luis Runco, glavni liječnik brazilske reprezentacije. Vijest je puštena nakon što su kamp Brazila posjetili doktori Santosa, Neymarovog matičnog kluba, navodno sa spomenutim medikamentima.

"Posjet liječnika Santosa bio je isključivo zbog njihove ljubaznosti i želje da svoje kapacitete stave u službu Neymara i njegovog što bržeg oporavka, ali naon SP-a, sve druge informracije čista su špekulacija."

Brazilski savez dodaje: "Jedina osoba ovlaštena govoriti o Neymarovom stanju, tretmanu i oporavku, uime Saveza i igračeve obitelji je doktro Runco.
Ako se Neymar vrati nogometu prije planiranog vremena oporavka (oko mjesec i pol, a finale je u nedjelju, op.a.), to neće biti zbog ikakvih alternativnih ili nekonvecionalnih metoda liječenja. Njegov povratak na teren ovisi o njegovoj sposobnosti da nadvlada jaku bol koju osjeća."

To je službeno, a neslužbeno, iz brazilskog kampa komentiraju kako je vijest o Neymarovom čudesnom povratku izmišljotina brazilskih medija u svrhu daljnje senzacionalizacije njegove ozljede.
 

Pročitajte više