Nizozemci demantiraju Engleze: Kramarić nije tema, Chelsea nam se nije javio

Foto: Hina, Getty Images/Guliver Image

ANDREJ KRAMARIĆ još nema novi klub, iako su ga engleski mediji već preselili u Chelsea. Pregovori traju, Rijeka je poslala protuponudu, a Kramarić poručio da želi igrati. U međuvremenu su se pojavile nove opcije, a u ponedjeljak ili utorak Rijekin napadač će sa ocem i zastupnicima u Londonu pokušati dogovoriti transfer.

Britanski tabloidi pišu kako je Kramariću preostalo samo potpisati ugovor na 4,5 godine i postat će Chelseajev igrač, te će do kraja sezone igrati na posudbi u Vitesseu iz Arnhama. No, Nizozemci demantiraju Engleze. Kramarić neće u Abramovičevu filijalu.

"Kod nas to nije tema niti razmišljamo o tome", rekao je direktor nizozemskog kluba Joos de Wit.

Tehnički direktor Mohammed Allach je dodao kako iz Londona nisu dobili nikakvu konkretnu informaciju, no poručio je kako je Kramarić jako dobar nogometaš.

U borbu za hrvatskog napadača ponovo se uključio francuski Lille koji se ranije povukao pred Chelseajem, ali se ohrabrio nakon reakcije s Kantride. Rijeka je u poziciji da može pregovarati, cjenkati se s "velikima", pa je od Engleza tražila da povisi ponudu. A Kramarić, nakon sjajne 2014., s pravom očekuje da će u novom klubu igrati, pa ga klupe i posudbe manje zanimaju.

Upravo u tome šansu vidi Lille koji aktivno traži pojačanje u napadu. Trener francuske momčadi Rene Girard priznao je da mu ovo nije najdraže doba godine.

"Živcira me prijelazni rok. Dolazi - ne dolazi, odlazi - ostaje, vrlo je nezgodna situacija u kojoj nije lako raditi", rekao je Girard koji, prema francuskim medijima, želi Ajaxovog Islanđanina Sigthorssona, a Kramarić je plan B.

Ranije je Rijeka odbila ponudu Leicester Cityja koji još uvijek iskazuje interes. Juventus je odustao zbog visoke odštete.

Pročitajte više