Očaj na Santiago Bernabeu: Real doživio sudbinu Barcelone

"OSTVARIO se san! Bayern je u finalu Lige prvaka. Duh trupa Juppa Heynckesa nije se pokolebao u vatrenoj atmosferi na Santiago Bernabeuu. Nakon 1999., 2001, i 2010. godine Bayern je ponovno u finalu, a novi neprijatelj je engleski Chelsea", piše euforično Welt.de, nakon što je Bayern izborio preko jedanaesteraca prolaz u finale Lige prvaka preko Real Madrida.

Neuer i Schweinsteiger njemački heroji



"Gotovo je! Bayern je u finalu. 19. svibnja 2012 Chelsea dolazi na Allianz Areni. Tijekom svih 120 minuta Bavarci su bili bolji od Reala, i Bayern je zasluženo prošao dalje", piše Bild.de.

"Heroj Manuel Neuer zaustavio je dvojicu najboljih igrača na svijetu - Cristiana Ronalda i Kaku...Realovci su bili preumorni nakon El clasica i nisu mogli parirati fanatičnom Bayernu. Moramo napomenuti hladnokrvnog Bastiana Schweinsteigera, koji je čekirao kartu za finale i sretan povratak u Munchen", piše Sport.de.

"Casillas nije čarobnjak, a Real i Barca su kažnjeni zbog bahatosti"



I dok se njemački mediji vesele uspjehu Bavaraca, španjolski mediji ne mogu vjerovati da momčad Josea Mourinha neće igrati finale:

"Bayern je prošao u finale Lige prvaka preko penala. Nakon dva brza gola Real je stao, a to je bio poziv Nijemcima da se regrupiraju i to su napravili. U konačnici Casillas nije mogao spasiti Real nakon promašaja Ronalda, Kake i Ramosa", piše Marca.

"Ronaldo, Kaka i Ramos su promašili Realovu kartu za finale u Munchenu. Casillas je zaustavio dva penala, ali on nije čarobnjak. Bayern je ubio Bernabeu, a Real je doživio sudbinu Barce", smatra As.com

"Bayern protiv Chelsea, tko bi rekao da će tako biti. Bog nogometa se poigrao i kaznio je bahatost Reala i Barce, koji su se odavno vidjeli u finalu Lige prvaka. Možda sljedeće godine", zaključuje Mundo Deportivo. 

Pročitajte više