Oglasio se Rakić: Problem nisu bile prijetnje, nisam se mogao spremiti za meč sa Spahovićem

Foto: FFC

ALEKSANDAR RAKIĆ je priča dana unatoč tome što neće nastupiti na FFC-u 7 u Sarajevu protiv Tomislava Spahovića. Srpski borac s austrijskom putovnicom je u utorak otkazao nastup u Skenderiji preko svog agenta i trenera, a navedeni razlozi su bile nacionalističke prijetnje, njemu i njegovoj obitelji.
 
Predsjednik FFC-a, Orsat Zovko, je izjavio kako nije povjerovao u Rakićevu "priču" te je ustvrdio da je razlog zasigurno negdje drugdje. I čini se kako je bio u pravu. Fight Siteu se, naime, sam javio Rakić koji je želio izraziti poštovanje prema nesuđenom protivniku, ali je i otkrio pravi razlog otkaza. On, kako je i Zovko pretpostavio, nije imao veze s navodnim prijetnjama.
 
"Htio bih se oglasiti oko FFC-a 7 u Sarajevu i borbe protiv Tomislava Spahovića. Došlo je do otkazivanja borbe s moje strane. Zbog privatnih problema se nisam mogao spremiti za meč kako sam planirao. Bile su neke prijetnje, ali me to ne zanima. Ovo je sport i borit ću se s bilo kim i bilo gdje. Tomu cijenim i poštujem kao borca i nadam se da ćemo se uskoro sresti ringu ili oktogonu. Bila bi to dobra borba i za nas i za publiku. Tomi želim sve najbolje u petak i, kao što on kaže, neka bolji pobjedi. Ovoliko od mene", zaključio je Rakić.
 
Vodstvo FFC-a je pronašlo novog protivnika za Tomislava Spahovića, a to je Bugarin Kamen Georgiev koji je u svojoj profesionalnoj karijeri ubilježio 20 pobjeda i 9 poraza. Orsat Zovko je već najavio da ne računa na Rakića u budućnosti jer se nije ponio korektno i ostavio je promociju na cjedilu samo par dana prije priredbe gdje je bio glavna borba večeri. Hoće li se to zaista i obistiniti, vidjet ćemo u budućnosti...
 

Pročitajte više