Olić pogurao Wolfsburg u polufinale njemačkog Kupa, Santini zabio prvijenac u preokretu Freiburga!

Foto: Wolfsburg

IVICA OLIĆ zabio je pogodak za vodstvo Wolfsburga na gostovanju kod Offenbacha u četvrtfinalu DFB Pokala.

Olić je svoj šesti gol za "Vukove" zabio u 50. minuti na asistenciju Hasebea. U 71. minuti Dost je na asistenciju Schaefera povisio na 2:0 za goste.

Deset minuta kasnije Stadel je za domaće smanjio na 1:2, ali Wolfsburg je osigurao polufinale.

Mainz je u 4. minuti vodio 2:0, a ispao u produžetku

Do polufinala su na spektakularan način stigli nogometaši Freiburga koji su u produžetku izborili pobjedu kod Mainza 3:2.

Domaći su nakon samo četiri minute vodili 2:0! U 2. minuti Parker je zabio za početno vodstvo, a Zimling je u 4. povisio. Gosti, na čijoj klupi je svoju priliku strpljivo čekao Ivan Santini, pred sobom su imali nemoguću misiju koju im je donekle olakšalo isključenje Pospecha u 65. minuti. Brojne su prilike promašili igrači Freiburga prije nego im je upravo hrvatski napadač donio nadu u 86. minuti.
 

 
Bivši napadač Zadra smanjio je na 2:1 iz blizine nakon odbijanca. Prvi mu je to pogodak otkako je stigao u Bundesligu! U 93. minuti gostima se još jednom posrećilo, nakon prekršaja u šesnaestercu sudac je pokazao na bijelu točku, a precizan je za 2:2 bio Caligiuri. U produžetku brojčano nadmoćniji Freiburg je preko istog igrača uspio doći i do potpunog preokreta, u 108. je pogodio za 3:2 i prolaz u polufinale.

Pročitajte više