PSG prokockao dva gola prednosti nakon što je zbog ozljeda ostao s devet igrača

Foto: Hina

U 25. KOLU nogometnog prvenstva Francuske Paris Saint Germain je u subotu na domaćem terenu protiv slabašnog Caena odigrao 2-2, iako su Parižani do 89. minute vodili sa 2-0 prekrasnim pogotkom Zlatana Ibrahimovića i golom Ezequiela Lavezzija.
 

 


PSG 2 - 0 Caen # Lavezzi by brilche

 

No, u drugom poluvremenu ozljede su skupo koštale PSG. Naime, trener najskuplje momčadi francuskog prvenstva Laurent Blanc do 68. minute je već napravio tri izmjene, a onda je 71. ostao bez stopera Sergea Auriera, koji napustio travnjak zbog ozljede prepona, a u 81. morao je izaći i veznjak Lucas, pa je PSG ostao sa devet igrača na terenu.
 
Gosti su to znali iskoristiti i u samoj završnici susreta Emiliano Sala (89) i Herve Bazile (90+2) zabili su za konačnih 2-2.
 
PSG je treći sa 49 bodova, koliko ima i drugoplasirani Marseille, koji je u petak kod kuće remizirao sa Reimsom (2-2). Vodeći Lyon, koji ima bod više od PSG-a i Marseillea, u nedjelju gostuje kod Lorienta

U ostalim susretima koji su odigrani u subotu navečer, Evian je u gostima slavio 2:0 kod Lensa, Lille i Nice su igrali bez golova, Bastia je s 2:0 slavila u Nantesu, a Toulouse je s 2:1 doma bio bolji od Rennesa.

Utakmica između Monaca i Montpelliera je odgođena.

Widget powered by WhatstheScore.com

 

Pročitajte više