Pamić: Pustimo penal, Rijeka je moćna; Kek: Ne bi bilo nezasluženo i da je bilo neriješeno

Foto: Hina

RIJEKA je protiv Istre u trećem kolu HNL-a stigla do treće pobjede. Riječani su slavili iz jedanaesterca kojeg je realizirao nepogrešivi Ivan Krstanović.

> Istra oštećena, Rijeka iz dvojbenog penala pobijedila u Puli

"Teška utakmica, imali smo velikih problema protiv čvrstog bloka. Na kraju smo ipak nekako dobili. Nije bilo lako. Imali smo i sreće, da je završilo neodlučeno, ne bi bilo nezasluženo. Pobjedi ne treba gledati u zube", rekao je Matjaž Kek nakon utakmice i osvrnuo se na jedanaesterce - dosuđeni za Rijeku i nedosuđeni za Istru.

"Teško je iz mojega kuta procijeniti, sudac je bio blizu. Vama je lakše. I kamerama. Vidjet ću snimke i nakon toga dati svoj komentar."

Dvojbene situacije nije komentirao ni trener Istre Igor Pamić.

"Ljudi s televizije su mi rekli da je ruka bila izvan kaznenog prostora, ali nema koristi od toga. Draže mi je da se vidi napredak u igri, a to je li bio penal izvan ili unutar kaznenog prostora manje je važno. Pustimo penal", rekao je Pamić koji žali za izgubljenim bodovima.

"Ne žalim za jednim, nego za tri boda jer smo mogli pobijediti. Zašto nismo? Zbog svojih grešaka koje smo napravili. Preostaje mi samo čestitati Rijeci, koja je jako moćna."

Pročitajte više