Pogledajte kako bi mogao izgledati novi stadion na Kantridi!

Foto: Getty Images / Guliver image

JOŠ od svibnja po medijima se proteže priča o mogućnosti gradnje novog stadiona NK Rijeke. Prema tadašnjim riječima predsjednika Damira Miškovića projekt novog stadiona na Kantridi jako je blizu realizaciji.

"Stadion sa 12.000 mjesta, od čega 11.000 natkrivenih, može se napraviti za 15 milijuna eura. Rok izgradnje ovisi o građevinskim tvrtkama. Recimo, godinu dana od prvog krampa do inauguracije. Projekt je zasad samo na papiru. Čekamo rasplet, dogovor s Gradom. Trideset posto će biti u vlasništvu Grada, ostalo zaklade Social Sport. Vidjet ćemo kako nazvati novu tvrtku, recimo Stadion Kantrida. Nacrti su pri kraju, Grad i Država moraju kazati na koliko godina možemo dobiti koncesiju. Najprije sva dokumentacija, a onda razgovor s fondovima i bankama oko kredita. Optimist sam i ostvarivo je", izjašnjavao se Mišković novinarima Novog lista početkom svibnja.

Obzirom da je bilo govora o isključivo engleskom tipu stadiona, gdje bi gledatelji bili u dodiru s igračima, nešto jako slično tome osvanulo je danas na Youtubeu. Vizualizacija izgleda novog stadiona pojavila se danas na Youtubeu pod nazivom "Stadion Rijeka test".

Pogledajte kako bi moglo izgledati novo i velebno zdanje stadiona Nk Rijeke

Pročitajte više