Prvi trenerski dvoboj Mamića i Štimca

Foto: Hina

DINAMO u ponedjeljak od 17 sati igra utakmicu 21. kola HNL-a protiv Zadra. 
 
Izabranici Zorana Mamića ostali su do danas na "mini ciklusu" u Rovinju, a sutra na Maksimiru dočekuju momčad Zadra, koji od ove polusezone vodi bivši hrvatski izbornik Igor Štimac.
 
"U Rovinju smo odlično radili, imali smo sjajne uvjete i odlazak u Istru se ponovno pokazao kao pun pogodak. Što se tiče liječničkog kartona svakako je dobro što utakmica protiv Istre, unatoč teškom terenu, nije ostavila posljedice tako da nemamo novih problema", rekao je Mamić za službenu stranicu hrvatskog prvaka.
 
"Štimac će iz Zadra izvući maksimum"
 
Mamić smatra da je Zadar dobra momčad, ali da bodovi ostaju na Maksimiru.
 
"Zadar je dobra momčad iz koje će bivši izbornik i novi trener Igor Štimac znati izvući maksimum. Pokazali su to već na početku nastavka kada su upisali pobjedu protiv izravnog konkurenta, a i u Kupu su odigrali vrlo dobru utakmicu. Imaju nekoliko opasnih pojedinaca na koje moramo paziti, a opasni su iz kontri i prekida tako da ćemo morati biti koncentrirani. Ipak, uz sav dužan respekt i ozbiljnost s kojom pristupamo i ovoj utakmici već sam puno puta rekao kako je Dinamo taj koji odlučuje kako će izgledati utakmice u domaćem prvenstvu."
 
Najavio je i da će biti nekoliko promjena u momčadi.
 
"Bit će nekoliko promjena, kao i uvijek. Imamo dosta igrača, odlično rade i naravno da zaslužuju dobivati minutažu tako da će i ovoga puta biti par promjena. Kojih? To ćemo još vidjeti. Ademi? Još na pripremama je osjetio bol u leđima, a očito to nije skroz prošlo pa se iz Rovinja vratio kući kako bi obavio pretrage."
 
Štimac je dosad dva puta vodio momčad protiv Dinama, oba puta sa Zagrebom i još uvijek je bez poraza. Ovo će mu biti prvi trenerski dvoboj s Mamićem.
 
 
Pratite nas i na Facebooku:
 
 

Pročitajte više