Realov krvnik: Napravili smo ogroman korak prema finalu Lige prvaka!

Foto: Guliver Images/Getty Images

PRVO ime drugog polufinala Lige prvaka bio je Robert Lewandowski. Čim je utakmica između Dortmunda i Reala započela, poljski mediji objavili su vijest kako je Lewandowski od ljeta novi igrač Bayerna. Nekoliko minuta nakon toga, Lewandowski je počeo nemilosrdno puniti gol Reala, a na kraju se zaustavio na četiri postignuta pogotka.

> "Njemačko finale u Londonu sada je realnost!"

> "Totalni debakl"

> Izvanredni sastanak - Čelnici Borussije poručili menadžeru Lewandowskog: "Nema šanse da ga pustimo u Bayern"

> Neviđene lekcije Barci i Realu: Lewandowski posramio Joseov stroj i s četiri gola ušao u povijest!


"Presretan sam zbog ta četiri gola koja sam zabio. Napravili smo ogroman korak prema finalu Lige prvaka! Sada nas čeka uzvrat u Madridu, a tamo nam neće biti lako", upozorio je Lewandowski.

Klopp: Daleko smo od Londona, čeka nas pakleni uzvrat

Jürgen Klopp bio je oduševljen nakon utakmice.

"Bili smo nezaustavljivi! Jurili smo po terenu. U drugom poluvremenu dodali smo gas i Real nam ništa nije mogao. Bili smo fantastični. Levi (opa.a. Lewandowski) je radio čuda. Onaj treći gol koji je zabio...nevjerojatno!", rekao je Klopp, a zatim nastavio.


"Drago mi je što je publika prihvatila Marija Götzea. Bio je fokusiran, a navijači su mu u tome najviše pomogli. Što se tiče finala, daleko smo mi od Londona. Barem želim da moja momčad to shvati. Imamo još posla", za kraj će trener Borussije.

Hummels: Svi su bili odlični, osim mene

Jedini tragičar u dresu Borussije bio je Mats Hummels, čija je greška omogućila Ronaldu da zabije za 1:1.

"Dečki su me probali utješiti i hvala im na tome. Napravio sam glupu grešku koja nas je mogla skupo koštati, to me mučilo. Možemo biti zadovoljni i igrom i rezultatom, ali ne mogu biti zadovoljan sa svojom predstavom", rekao je Hummels.

Gündogan: Bili smo fantastični!

Ilkay Gündogan odradio je fantastičan posao u veznom redu Borussije i svojim je potezima izluđivao zadnju liniju Reala.

"Kako se osjećam? Ne mogu vam opisati. Ovo je nešto nevjerojatno, euforija! Mislim da ne možemo igrati bolje od onoga što smo prikazali u drugom poluvremenu. Svi smo bili fantastični, ali Robert je bio poseban", rekao je Gündogan.

Pročitajte više