Redknapp ipak vraća Kranjčara u London: "Niko ima kvalitetu za Premiership"

Foto: Hina

HARRY REDKNAPP ipak će pokušati vratiti Niku Kranjčara u London. Hrvatski veznjak i dalje je ugovorom vezan za kijevski Dinamo, a Queens Park Rangersi, s kojima je Kranjčar izborio povratak u Premiership, nemaju dovoljno novca da ga otkupe.

Redknapp je riješio dio igračke križaljke za novu sezonu, oduševio navijače dovođenjem Rija Ferdinanda bez odštete i Stevena Caulkera iz Cardiffa za 10 milijuna eura. Odlascima Benayouna, Mbije i Ji Sung Parka te niza igrača koji tek traže novu klub, Redknapp se našao u problemima sa slaganjem momčadi jer zbog financijskih problema u klubu ima ograničen budžet.
 
Spas će ponovo potražiti u Kranjčaru, kojeg je dovodio u Portsmouth iz Hajduka, zatim u Tottenham i lani na posudbu iz Kijeva.

Niko se silno želi vratiti na "Otok", u London gdje je proveo najbolje godine karijere. U Kijevu ga ne cijene dovoljno i teško će se izboriti za mjesto u prvoj momčadi, a Redknappovo povjerenje očito još uvijek ima i zna da će mu pružiti priliku, makar s klupe za rezerve.

"Volim Niku, želim ga, ako je besplatan", priznao je Harry dodavši: "Mislim da njegov menadžer već radi na tome da postignemo dogovor koji će zadovoljiti oba kluba".

"Niko bi se volio vratiti, i sigurno će prihvatiti veliko smanjenje plaće. Ali on uživa, i dobar je momak", dodao je Redknapp.

Prošle sezone Niko je za QPR nastupio u 35 susreta, a pretrpio je i tešku ozljedu u finalu play-offa zbog čega je propustio Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

"Niko može igrati u Premierligi, ne sumnjam u to. To je tip igrača koji nam je potreban, igrač s dozom kvalitete. Morat će ustati i početi trčati, ali njegove sposobnosti su neupitne. Ako se vrati i bude u dobrom stanju, bit će nam velika pomoć", zaključio je Redknapp.

Pročitajte više