Remi u ludnici na Kantridi! Kramarić - Istra 3:3

Foto: HINA

RIJEKA je u 19. kolu HNL-a dočekala Istru i u ludoj utakmici odigrala 3:3.

Utakmica je, pred četiri tisuće gledatelja, otvorena na nevjerojatan način s tri gola u sedam minuta. Povela je Rijeka u četvrtoj minuti, Sharbini je sjajno s lijeve strane uposlio Kramarića koji je snažnim udarcem matirao Ježinu. Dvije minute kasnije je izjednačio Batarelo sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora, a u sljedećem napadu je Kramarić vratio vodstvo domaćoj momčadi još jednim pogotkom.

Istra je do novog izjednačenja stigla u 25. minuti nakon velike pogreške domaćeg vratara Vargića koji je poklonio loptu Franjiću, a napadač gostiju ju je zakucao u praznu mrežu.

U 70. minuti Krstanović je izborio jedanaesterac za Rijeku, ali je Kramarić loše pucao s bijele točke, te je Ježina lako obranio njegov udarac. U jeku Rijekinih napada Istra je povela. Sjajan kontranapad gostiju je završio Babić u 83. minuti. Ponovno u sljedećem napadu, Kramarić je postigao svoj treći gol, nakon asistencije bivšeg suigrača iz Dinama Krstanovića, za konačan rezultat.

Rijeka se nalazi na trećem mjestu ljestvice s 34 boda, šest manje od Dinama i dva od Hajduka. Istra je šesta s osvojena 23 boda.

Pročitajte više