Rijeka predstavila makedonskog reprezentativca: "Zašto ne bismo osvojili neki trofej?"

Screenshot(NKRijeka)

STEFAN RISTOVSKI, makedonski reprezentativac, predstavljen je na Kantridi kao novi igrač Rijeke. U momčad hrvatskog doprvaka stigao je nakon pet godina igranja u Italiji za Parmu, Crotone, Frosinone, Bari i Latinu.
 
"Drago mi je da smo postigli dogovor. Rijeka mi se sviđa kao projekt i zato sam prihvatio dolazak. Rijeka ulaže u nogomet i vidi se na rezultatima i zato sam došao bez razmišljanja. Neću obećavati puno, dat ću sve od sebe. Rijeka zaslužuje nove uspjehe", rekao je 23-godišnji Ristovski.
 
"Pratio sam već Rijeku i prošla sezona je bila prekrasna u kojoj je Rijeka izborila skupinu Europske lige. Nadam se da ćemo ove godine to ponoviti, zašto da ne prođemo i skupinu i osvojimo trofej u domaćem natjecanju. Rijeka i riječka publika zaslužuju trofej ove godine."
 
Ristovski je u posljednje četiri godine odigrao 17 utakmica za Makedoniju, a igra na poziciji desnog beka, iako može pokriti i poziciju desnog krila.
 
"Prije dvije godine igrao sam u vezi, tako da mi to ne predstavlja problem. Ne mijenja to stvari, najvažnije je da dajem sve od sebe. Pozicija nije bitna, mi smo profesionalci."
 
Ristovskog je predstavio Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora.
 
"Stefan je standardni reprezentativac Makedonije koji je kao slobodan igrač nakon raspada Parme potpisao ugovor sa Spezijom i ustupljen nam je posudbu."
 
Rijeka novu sezonu otvara u petak gostovanjem kod zaprešićkog Intera.
 

Pročitajte više