Sammir: Bravo Hrvatska, dobrodošli u Brazil!

Foto: Screenshot

ČESTITKE hrvatskoj reprezentaciji stigle su jutros iz Dinama i ureda gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Bravo vatreni, člestitam vam na plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Posebno vam čestitam na načinu na koji ste taj plasman izborili. Uživali smo u svakoj minuti jučerašnjeg dvoboja u kojem ste od prvog do posljednjeg sučevog zvižduka, uz impresivnu igru, raskošno nogometno umijeće, zajedništvo, srčanost i uz podršku najbolje publike na svijetu, došli do cilja. Stadion je ponovno disao kao jedno, a vi ste opet pokazali zbog čega ste među najboljima na svijetu i zašto nismo gubili vjeru u vas posljednjih. Željno iščekujemo ždrijeb u prosincu, a nakon toga i smotru najboljeg što nam nogomet trenutno nudi, smotru na kojoj će zasluženo biti i Hrvatska.

Bravo Niko, tebi i tvojem stručnom stožeru čestitam na briljantnom vođenju reprezentacije u ove dvije utakmice,posebice u onoj jučerašnjoj, u kojoj su igrači ponovno izgledali kao oni 'stari' Vatreni koje smo navikli gledati. Učvrstili ste nam vjeru u naše igrače i naš nogomet, te obnovili pozitivno ozračje uz koje sve postaje moguće. Manirom najiskusnijih trenera posložili ste 'kockice' i igračima vratili samopouzdanje, donijeli im potrebni psihološki mir i žar u srca, a rezultat toga najbolje se vidio na terenu, osobito u drugom dijelu, kada smo i s igračem manje, izgledali kao oni koji imaju igrača viška", napisao je Bandić.

Blatter: Čestitke Niki Kovaču i njegovim igračima

Poruka je stigla i od predsjednika  Fife Seppa Blattera. 

"Hrvatska po četvrti puti ide na SP, čestitke Niki Kovaču i njegovim igračima", napisao je Blatter.

Čestitkama se pridružio i GNK Dinamo:

"Uprava, stručni stožer i igrači GNK Dinamo žele iskreno čestitati Hrvatskom nogometnom savezu, cijelom stručnom stožeru na čelu s izbornikom Nikom Kovačem te svim igračima na velikom uspjehu i plasmanu na još jedno veliko natjecanje. Naravno, sigurni smo kako će nam ova momčad donijeti još puno, puno sreće i radosti u budućnosti. Bravo Hrvatska!"

Javio se i dojučerašnji reprezentativac Sammir preko svog Facea:

"Bravo Hrvatska, dobrodošli u Brazil", poručio je bivši Dinamovac iz svoje domovine.

Joe Barton javio se putem Twittera: "Bit će dobro vidjeti Riberyja, Ronalda, Modrića i Samarasa u Brazilu"

Pročitajte više