Scoria debitira na klupi Slavena: Protiv Dinama moramo biti maksimalno motivirani!

Foto: Nk Slaven Belupo

U 25. KOLU HNL-a Slaven na domaćem terenu dočekuje vodeću momčad hrvatskog prvenstva, Dinamo. Klub iz Koprivnice nedavno je promijenio trenera. Mladena Frančića zamijenio je Elvis Scoria, koji mora spasiti Slaven od ispadanja u niži rang natjecanja. Scoria svoj drugi mandat na klupi Slavena započinje utakmicom protiv Dinama.

"Prije svega moramo razmišljati o sebi jer igramo s našom najboljom ekipom koja je vrlo moćna na svom, ali isto tako i na gostujućem travnjaku. S Dinamom moramo biti maksimalno motivirani, koncentrirani i naravno na najvišoj igračkoj razini", rekao je Scoria.

"Ovog smo tjedna sve podredili sutrašnjoj utakmici, radili smo na taktičkim zamislima i nadam se da su igrači svjesni kakva je kvaliteta njihovog suparnika. Bit će to susret od kojeg očekujem da se neke stvari pomaknu prema naprijed, ali isto tako vjerujem i u podršku iz gledališta. Naš plasman na ljestvici je vrlo ozbiljan, situacija nije lagana, imamo još dosta utakmica do kraja prvenstva i uvjeren sam da ćemo osigurati opstanak među našim najjačim klubovima. U susretu s Dinamom nedostajat će nam mladi reprezentativac Čanađija (tri žuta kartona), ali se u momčad vraća Delić. Neće biti većih promjena u sastavu kojeg ću odrediti na dan utakmice", objasnio je trener Slavena, a prenosi službena stranica kluba.

Podsjećamo, utakmica počinje u 19 sati, a vodit će je Ivan Bebek iz Rijeke.

Pročitajte više