Simeone: Svaka čast onome tko uspije zamijeniti Modrića

ATLETICO MADRID u srijedu gostuje na Santiago Bernabeu u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Prvi susret Atletica i Reala završio je bez pogodaka.
 
"Real je u prvom poluvremenu prve utakmice podigao ritam, ali to smo i očekivali od najbolje momčadi na svijetu. Tko sada ima veći pritisak? Ne znam... Ne trebamo o tome uopće razmišljati", rekao je trener Atletica Diego Simeone.
 
Real u madridski derbi ulazi bez Garetha Balea, Marcela, Karima Benzema i Luke Modrića. Upravo je Modrićev izostanak prokomentirao Simeone.
 
"Luka Modrić je odličan nogometaš. Takvog igrača je teško zamijeniti. Svaka čast onome tko to uspije."
 
Oporavljeni Mario Mandžukić trebao bi dobiti priliku od prve minute u napadu Atletica zajedno s Antoineom Griezmannom.
 
"Mario je normalno trenirao nakon ozljede gležnja. Nadam se da neće imati problema na utakmici", izjavio je Simeone.
 
 
 
Torres: Nikad nisam igrao ovako posebnu utakmicu
 
Priliku u Simeoneovoj momčadi čeka i Fernando Torres.
 
"Ova utakmica bit će potpuno drugačija od prve. Ustvari, bit će drugačija od svih dosadašnjih zbog rezultata iz prve utakmice. Očekujem da nas Real napadne, ali ne i da se potpuno otvori. Mi ćemo se, pak, morati braniti i čekati priliku i slobodan prostor", rekao je Torres i dodao:
 
"Nadam se da će ove sezone biti još važnijih utakmica za nas. Uvijek sam govorio da mi je san osvajati titule. Igrao sam mnoge važne utakmice, ali nijedna nije bila posebna kao ova", izjavio je napadač, koji se u Atletico vratio početkom ove godine.
 
Uzvratna utakmica četvrtfinala Lige prvaka između madridskih rivala počinje u srijedu u 20:45 sati.
 

Pročitajte više