Sjajna pobjeda Fulhama: U jednoj utakmici dva kandidata za gol sezone!

Foto: Guliver Image/Getty Images

U POSLJEDNJOJ utakmici osmog kola Premierlige Fulham je na gostovanju svladao Crystal Palace s uvjerljivij 4:1.

Povela je domaća momčad u sedmoj minuti preko Mariappe, ali je zatim doživjela pravu katastrofu. U 20. minuti je izjednačio Pajtim Kasami fantastičnim pogotkom koji se brzo postao hit te je već jedan od kandidata za najljepši gol sezone. Prsima je 21-godišnji Albanac sa švicarskom putovnicom primio sjajnu dugu loptu Riethera sa centra, iz voleja opalio visoko sa 15 metara, a lopta se preko golmana spustila u suprotne rašlje za 1:1!

Kasami je rođen u Makedoniji, albanskog je porijekla, a nogomet je počeo igratiu Švicarskoj, kratko je bio u Liverpoolu, pa Laziju, preko Palerma je stigao u Fulham i ove sezone dobio priliku u prvoj momčadi. Nedavno je upisao i prvi nastup za seniorsku reprezentaciju Švicarske.

Steve Sidwell je odgovorio barem jednako sjajnim pogotkom za preokret u posljednjoj minuti prvog poluvremena. Nakon odbijanca od domaće obrane, iz prve je opalio sa 18 metara, a lopta odsjela u gornji lijevi kut za 1:2. Berbatov i Senderos su golovima dokrajčili Crystal Palace početkom drugog poluvremena.


 

Fulham je 14. momčad Premierlige s deset bodova, sedam više od predzadnjeg Crystal Palacea. 

Pročitajte više