Spektakl u Istanbulu: Real je pao prošle sezone, može i ove

Foto: Getty images

OD 20:45 igraju se prve utakmice nove sezone Lige prvaka! Vrlo zanimljivo bit će u Istanbulu gdje će Galatasaray dočekati madridski Real.

Galatasaray nije najbolje startao u prvenstvu, a u četiri ligaška susreta upisao je pobjedu i čak tri remija. Ipak, optimizam nude prošlogodišnji susreti s kraljevskim klubom u četvrtfinalu ovog natjecanja. Galatasaray je tada u Istanbulu slavio s 3:2, dok je Real u uzvratu pobijedio s 3:0.

"Ovo je nova sezona, nove utakmice i možemo ih opet pobijediti. Moramo pokušati odigrati dobar nogomet i pružiti 100 posto naših mogućnosti", rekao je Didier Drogba.

Terim: Poraz nije opcija

Dvoboj je najavio i trener Galatasaraya Fatih Terim.

"Real Madrid ima sjajne igrače izvanredne kvalitete na svakoj poziciji. Vrlo su snažni i favorit u našoj skupini. Ali, mi se možemo nadmetati sa svakom momčadi. Voljni moment i srce su važni. Uz podršku koju imamo s tribina od naših navijača, svi znaju što moji igrači mogu napraviti", rekao je.

"Poraz nije opcija koju ćemo prihvatiti. Poštujemo sve naše suparnike, ali isto očekujemo i od njih, da poštuju nas. U Istanbulu nikome nećemo dopustiti da se osjeća ugodno na terenu i sa svakim se možemo nositi, pa tako i s Real Madridom", za kraj će.

Carlo Ancelotti postaje rekorder Lige prvaka


Carlo Ancelotti u utorak će postaviti novi rekord Lige prvaka kada povede svoju momčad na istanbulski travnjak.

Naime, Talijan bi trebao postati prvi trener koji je sa čak šest različitih momčadi nastupio u skupini Lige prvaka. Prije Real Madrida to je učinio s Parmom, Juventusom, Milanom, Chelseajem i PSG-om.

Do sada je bio izjednačen s Benitezom, Koemanom i Ranierijem. Spomenimo i da su četiri različite momčadi u Ligi prvaka vodili Jose Mourinho, Mircea Lucescu i Manuel Pellegrini.

Pročitajte više