Spektakl u Miamiju: Modrić i Ronaldo porazili Mourinha!

Foto: Screenshot; Realov navijač s porukom za Mourinha

SPEKTAKULARNU utakmicu gledali su fanovi s druge strane Atlantika, u finalu jakog turnira u Miamiju Real Madrid pobijedio je Chelsea sa 3:1! Prvi put nakon povratka u London Jose Mourinho je svoju novu momčad vodio protiv one koju je napustio prije samo dva mjeseca. Ipak, nije mogao protiv vlastitog oružja...

U momčadi Chelseaja nije bilo Davida Luiza, a itekako je nedostajao. Brazilac je dobio ponudu Barcelone, pa se nagađa da je razlog izostanka strah od moguće ozljede koja bi ugrozila transfer.

Od prve minute priliku je u dresu Reala dobio Luka Modrić te je veći dio utakmice dirigirao igrom Reala nametnuvši se tako i novom treneru Carlu Ancelottiju.

Modrić je namjestio prvi gol na utakmici! Gurnuo je loptu Marcelu koji je na ulasku u šesnaesterac izigrao englesku obranu i pogodio za početno vodstvo. Samo tri minute kasnije Chelsea je izjednačio golom Ramiresa.

Cristiano Ronaldo bio je zvijezda večeri zabivši posljednja dva pogotka.

Modrić je pokušao niskim udarcem sa oko 25 metara, ali lopta je otišla pored gola. Nakon pola sata igre zaiskrilo je među igračima na terenu nakon što je Ivanović srušio Ronalda na 20ak metara od gola. Fantastično je Cristiano pogodio iz slobodnjaka preko živog zida pod samu gredu za 2:1.

Prijetio je i Chelsea, ali malo je bilo konkretnih prilika, one ostale lako je branio Iker Casillas. U 57. minuti opet je zasjao Ronaldo. Portugalac je utrčao iz drugog plana u šesnaesterac glavom ravno na precizan ubačaj Marcela i pogodio za 3:1!


Real Madrid - Chelsea 3:1
 
Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Khedira, Modrić, Özil - Isco, Ronaldo, Benzema

Chelsea: Cech - Ivanović, Cahill, Terry, Cole - Ramires, Lampard, Ginkle - Oscar, Hazard, Lukaku

 

Pročitajte više