Split će biti oslabljen u Torinu: Belle nije dobio vizu za Italiju

Foto: Hina

NOGOMETAŠI SPLITA će u uzvratu protiv Torina, nakon 0:0 u prvom susretu, biti oslabljeni neigranjem Henrija Bellea. Kamerunski napadač nije dobio vizu za Italiju i nije u mogućnosti putovati s momčadi na gostovanje koje može donijeti najveći uspjeh u povijesti kluba, plasman u skupinu Europa lige.
 
"Talijansko veleposlanstvo u Zagrebu se ponijelo izuzetno neprofesionalno i neprijateljski. Naime nakon što im je u više navrata dopunjavana dokumentacija koja početno nije tražena, pa tako i dozvola talijanskog saveza da igrač može odigrati jednu utakmicu u Italiji. Nakon što smo i to pribavili, obavijestili su nas da će Belle vizu dobiti kroz 15 dana", rekao je za nogometplus.net glasnogovornik Splita Jerko Trogrlić.
 
"Iz nogometnog kluba Torino su napravili sve da vizu dobijemo i na tome smo im zahvalni, ali, na žalost, talijanska ambasada bila je neumoljiva i na ovaj put idemo bez Bellea", dodao je Trogrlić, a valja dodati i da na prethodnim europskim putovanjima Crvenih ovog ljeta nije bilo problema s odbijanjem izdavanja vize kamerunskom igraču. Uz Bellea, u Torinu neće biti niti ozlijeđenog Ante Ercega.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.