Spursi i Pacersi na korak do finala Konferencije

Foto: Getty images

U NOĆI s utorka na srijedu odigrane su dvije utakmice NBA doigravanja. Spursi su s 109:91 svladali Golden State Warriors, dok su Pacersi s 93:82 bili bolji od New York Knicksa. Obje momčadi povele su s 3:2 u polufinalnoj seriji.

Nakon neočekivanog poraza u četvrtoj utakmici seriji, Spursi su se u San Antoniju lakoćom obračunali s Warriorsima. Momčadi iz San Antonija predvodio je Tony Parker s 25 koševa i 10 asistencija, dok je Tim Duncan dodao 14 koševa uz 11 asistencija.


S druge strane u redovima Golden Statea raspoloženi su bili tek Harrison Barnes i Jarrett Jack, koji su zajedno ubacili 45 koševa. Interesantno, Stephen Curry ostao je na svega devet koševa. Sljedeća utakmica igra se u Oaklandu.

U drugom susretu večeri Pacersi su sjajnom obranom uništili Knickse u Indianapolisu. U redovima domaćina briljirao je George Hill s 26 koševa, a finu je rolu imao i Paul George s 18 koševa, 14 skokova i sedam asistencija.

Kod Knicksa prednjačio je naravno Carmelo Anthony s 24 koša, dok je J.R Smith dodao 19. Sljedeća utakmica na rasporedu je u četvrtak u New Yorku, a sedma dva dana kasnije ponovno u Indianapolisu.

 

Pročitajte više