Srna: Želimo četvrtfinale, bez obzira na sljedećeg suparnika

Foto: AFP

IAKO je nakon tri kola skupine E slovio kao momčad koja igra najbolji nogomet u Europi i jedan je od kandidata za naslov, Šahtar je posljednjih mjesec dana dobrano potonuo, ubilježivši i drugi poraz u tri susreta. Iako je već prije osigurala plasman u osminu finala ovog natjecanja, činjenica je da nogomet Lucescuove momčadi više nije tako poletan i direktan. Sreća da je kraj sezone...

"To je nogomet. Oni su nam zabili autogolom, mi smo promašili mnoge šanse. Takva se utakmica mogla očekivati kada se sastanu dvije jake momčadi kao mi i Juventus. Oni su dobra momčad, bili su odlični večeras", rekao je Darijo Srna.

"Mi smo cilj ostvarili, iako smo izgubili prvo mjesto na kraju. Osmina finala je bio cilj i ovo je uspjeh, jer skupina je bila izuzetno jaka. No, i mi smo jaki, znamo to, te želimo proći u četvrtfinale Lige prvaka bez obzira kojeg suparnika dobili", dodao je.

"Uspješno smo sve obavili bez obzira na ovaj poraz. Stalno rastemo, igramo dobar nogomet. Zadovoljni smo", za kraj će.

Lucescu: Igraču Juventusa pokazali su više želje

Trener ukrajinske momčadi Mircea Lusescu pokušao je opravdati svoje igrače...

"Juventus je pokazao više žara i želje u ovom ogledu, te je zato pobijedio. Istina, moramo se vratiti na taj njihov pogodak, jer je riječ bila o očiglednom zaleđu, ali čestitam unatoč tome Juventusu koji je odigrao odličnu utakmicu. Vrlo dobro su nas proučili prije utakmice. Bili su kvalitetno postavljeni i preuzeli su sredinu terena ",rekao je Lucescu nakon susreta

"Ipak, remi bi bio najobjektivniji rezultat naše utakmice. Šteta što nisam imao mogućnost postaviti suspendiranog Luiza Adriana, jer bi on sigurno realizirao nešto od onoga što naši današnji napadači nisu", dodao je.

Pročitajte više